VERLOFPERIODES

Oost-Vlaanderen
  • AGS Deinze: open
  • AGS Gent: open
  • AGS Oudenaarde: open
West-Vlaanderen
  • AGS Menen: 21/07 t.e.m. 7/08
  • AGS Zwevegem:
    • Verkoop: 1/08 t.e.m. 7/08 en 13/08
    • Werkplaats: 1/08 t.e.m. 15/08

ONDERHOUD / CHECK-UP AANVRAGEN

Waarom uw wagenpark bij Van Mossel aankopen?

Verschillende aandrijvingsmogelijkheden & type voertuigen

Om een antwoord te kunnen bieden op de continue marktveranderingen en de hedendaagse uitdagingen focussen wij ons niet op één of enkele aandrijvingsmogelijkheden. Bij ons kan u rekenen op een divers aanbod van 7 verschillende aandrijvingsmogelijkheden, namelijk benzine, diesel, hybride, mild hybride, plug-in hybride, elektrisch en waterstof. U kan bij ons zowel terecht voor personenwagens, denk maar aan een stadswagen, break en SUV, als voor bestelwagens.

OFFICIËLE DEALER VAN 24 MERKEN & tweedehands multimerken

Zoals hierboven aangegeven is het belangrijk om in te spelen op de continue marktveranderingen en hedendaagse uitdagingen en daar horen ook de juiste merken bij om hieraan te kunnen voldoen. Op heden hebben we 24 officiële merken onder onze groep en zijn we dus niet afhankelijk van één merk. Wij bieden ook multimerken tweedehandsvoertuigen aan.

FLEET BUSINESS CENTER

Van Mossel is ook één van de weinige Fleet Business Centers voor hun officiële multi-site merken in portefeuille. Hierdoor is er een zeer nauw contact en samenwerking met de fleetafdeling van de invoerders om de klant het beste voorstel te kunnen aanbieden.

Professioneel, persoonlijk en gemotiveerd advies

U komt bij ons met noden en wensen en het is onze doelstelling om door middel van de juiste vraagstelling een correcte behoefteanalyse op te stellen en op basis daarvan een professioneel, persoonlijk en gemotiveerd advies te verlenen.

Wat kan u van ons verwachten? In feite een oplossing op maat. Denk maar aan advies over de mogelijke financieringsmogelijkheden zoals een pure aankoop, financiële leasing, financiële renting of operationele leasing. Berekeningen zoals voordeel alle aard, fiscale aftrekbaarheid, TCO, etc. Een service van A tot Z, zoals een verzekeringsvoorstel, service na verkoop (carrosserie, herstellingen, onderhoud, etc.), onderhoudscontracten, etc.

Bent u daar naar op zoek? Wacht dan niet langer en contacteer ons.

Voor mobiliteit, voor iedereen! Van Mossel - Hyundai - MG - Maxus - Suzuki

CONTACTEER ONS

Vul dit formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.