UITZONDERLIJKE SALONVOORWAARDEN OP > 550 stockbestellingen

Kom langs in onze showroom en geniet van uitzonderlijke salonvoorwaarden op > 550 stockbestellingen waarvan > 350 (plug-in) hybride en elektrische wagens.

Showroom open op zondag 30/01

Wij verwelkomen u ook graag op zondag 30 januari van 10u tot 17u. Tot binnenkort!

Waarom uw wagenpark bij Autogroep Servayge aankopen?

Verschillende aandrijvingsmogelijkheden & type voertuigen

Om een antwoord te kunnen bieden op de continue marktveranderingen en de hedendaagse uitdagingen focussen wij ons niet op één of enkele aandrijvingsmogelijkheden. Bij ons kan u rekenen op een divers aanbod van 7 verschillende aandrijvingsmogelijkheden, namelijk benzine, diesel, hybride, mild hybride, plug-in hybride, elektrisch en waterstof. U kan bij ons zowel terecht voor personenwagens, denk maar aan een stadswagen, break en SUV, als voor bestelwagens.

OFFICIËLE DEALER VAN 6 MERKEN & tweedehands multimerken

Zoals hierboven aangegeven is het belangrijk om in te spelen op de continue marktveranderingen en hedendaagse uitdagingen en daar horen ook de juiste merken bij om hieraan te kunnen voldoen. Op heden hebben we 6 officiële merken onder onze groep, namelijk Hyundai, Maxus, Mazda, MG, Nissan en Suzuki, en zijn we dus niet afhankelijk van één merk. Wij kunnen op heden ook multimerken tweedehandsvoertuigen aanbieden.

gevestigd in oost-Vlaanderen en west-VLAANDEREN MET 5 CONCESSIES

Autogroep Servayge heeft in totaal vier vestigingen waarvan drie in Oost-Vlaanderen (Deinze, Gent en Oudenaarde) en twee in West-Vlaanderen (Menen en Zwevegem). We dekken dus de hele E-17 as.

FLEET BUSINESS CENTER

Autogroep Servayge is ook één van de weinige Fleet Business Centers voor hun officiële multi-site merken in portefeuille. Hierdoor is er een zeer nauw contact en samenwerking met de fleetafdeling van de invoerders om de klant het beste voorstel te kunnen aanbieden.

Professioneel, persoonlijk en gemotiveerd advies

U komt bij ons met noden en wensen en het is onze doelstelling om door middel van de juiste vraagstelling een correcte behoefteanalyse op te stellen en op basis daarvan een professioneel, persoonlijk en gemotiveerd advies te verlenen.

Wat kan u van ons verwachten? In feite een oplossing op maat. Denk maar aan advies over de mogelijke financieringsmogelijkheden zoals een pure aankoop, financiële leasing, financiële renting of operationele leasing. Berekeningen zoals voordeel alle aard, fiscale aftrekbaarheid, etc. Een service van A tot Z, zoals een verzekeringsvoorstel, service na verkoop (carrosserie, herstellingen, onderhoud, etc.), onderhoudscontracten, etc.

Bent u daar naar op zoek? Wacht dan niet langer en contacteer nu onze Fleet Consultant Jean-Baptiste Tobler via telefoon (+32478.44.39.90) of via mail (jean-baptiste@autogroepservayge.be).

Uw bedrijf, onze motor. - Autogroep Servayge