Wij blijven beschikbaar!

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen blijft Autogroep Servayge open! Onze showrooms zijn uitsluitend open op afspraak. U kan uiteraard ook nog altijd bij ons terecht voor uw onderhoud of herstellingen aan uw wagen.
Afspraak showroom aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Nominatie Trends Gazellen 2021

Autogroep Servayge is officieel genomineerd voor de Trends Gazellen van 2021

De redactie van Trends Magazine heeft dit jaar per provincie 250 Trends Gazellen van 2021 uitverkoren en wij zijn daar één van! Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een enorme groei kennen in toegevoegde waarde, personeel en cash-flow.

De verkoren Gazellen vormen een deel van de economie en hebben een positieve invloed op het ondernemerschap in hun eigen regio. Het zijn innoverende bedrijven die zorgen voor werkgelegenheid en worden aanzien als rolmodel. Het is voor Autogroep Servayge dus al een hele eer om genomineerd te zijn!

Uiteraard moet er iemand de winnaar zijn en dat is het bedrijf dat het hoogst in de lijst scoort. Dat bedrijf mag zich dan één jaar lang Trends Gazellen Ambassadeur noemen. We kijken alvast uit naar de uitreiking. Meer info: https://trendsgazellen.be/

Autogroep Servayge