SHOWROOMS OPEN VANAF 1/12/2020

De verkoop mag vanaf dinsdag 1/12 terug zijn deuren openen. U kan ons nu wel via telefoon, mail, Whatsapp  of videoafspraak bereiken.

WERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN

Onze werkplaatsen blijven open voor herstellingen, onderhouden, bandenwissels, carrosserie, etc. rekening houdende met de geldende normeringen. Indien u een afspraak wenst te maken, gelieve telefonisch contact op te nemen zodat wij u de nodige uitleg kunnen bezorgen.

LEVERINGEN WAGENS KUNNEN DOORGAAN

Leveringen van de wagens mogen blijven doorgaan mits enkele aanpassingen op onze huidige werking.

CONTACTGEGEVENS

Nieuwe Hyundai Kona en Kona N-Line

Nieuwe Hyundai Kona en Kona N-Line

Hyundai Motor toont eerste glimp van strakke SUV’S
  • Nieuwe Hyundai Kona krijgt strakke design-updates
  • Ook een sportieve Kona N Line met specifieke uiterlijke kenmerken

Offenbach – 26 augustus 2020

Hyundai Motor toont voor het eerst wat beelden van de binnenkort gelanceerde nieuwe Kona en Kona N Line, die voortaan ook de nieuwe “Sensuous Sportiness” designtaal van het merk meekrijgen.

Bredere aanblik en strakkere lijnen

De nieuwe Kona ziet er stoerder uit, met een breder aandoend front en strakkere lijnen. Nieuwe DRL dagrijlichten zorgen voor een high-tech, modern design. Een stoere bumper met beschermingsplaat dragen verder bij aan zijn stoere verschijning.

Primeur: Kona N Line

Voor het eerst toont Hyundai ook een Kona N Line, met extra aerodynamische designdetails. Opvallend zijn de lagere luchtinlaat, agressievere bumper met koelvinnen op de hoeken en strakkere lijnen. Met deze versie maakt Hyundai zijn N Line-gamma nog toegankelijker én wordt het Kona-gamma voor een nog breder publiek aantrekkelijk. 

Meer info over de nieuwe Kona en Kona N Line volgt in de loop van de komende weken.

Bron: Hyundai Belux.
Autogroep Servayge